Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de maig

144771-TARIFES - PATINET ELÈCTRIC AMB ASSENTAMENT O SEIENT

Els patinets elèctrics són considerats com vehicles terrestres, pel que l'activitat de venda dels mateixos es classificarà en l'epígraf 654.1 secció 1a -Comerç al detall de vehicles terrestres-.

144773-TARIFES - INFLUENCER

L'activitat de influencer, consistent en la realització de fotografies i vídeos per a la seua posterior publicació en  una plataforma, amb la finalitat d'obtindre ingressos de la plataforma, o en la realització de fotografies i vídeos de contingut personalitzat dins de la mateixa plataforma, es classifiquen  en l'epígraf 961.1 secció 1a -Producció de pel·lícules cinematogràfiques (fins i tot vídeos) - i en l'epígraf 973.1 secció 1a -Servicis fotogràfics-.

144772-TARIFES - PATINET ELÈCTRIC DE VELOCITAT MÀXIMA 6KM/H

Els patinets elèctrics que no sobrepassen la velocitat de 6 km/h no tenen la consideració de vehicles, passant a tindre la consideració de joguines. La venda de patinets elèctrics que no sobrepassen els 6 km/h, es classifiquen en l'epígraf 659.6 sección1ª -Comerç al detall de joguines, articles de deporte, agafes esportives de vestit, calçat i tocat, armes, cartutxeria i articles de pirotècnia-.