Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de febrer

146441 - TARIFES: MANIPULACION, EMPAQUETAT PER A ALTRES EMPRESES

L'activitat de manufacturación, empaquetat, desempaquetat i manipulació de tota mena de productes per a unes altres empreses, es classifica en l'epígraf 495.9 de la secció primera -Fabricació d'uns altres articles  n.c.o.p. Si es tracta de productes específics, caldria atendre a la naturalesa dels mateixos per a la seua correcta classificació.

146442 - TARIFES: ENTRENAMENT CAVALLS PROPIS I DE TERCERS

Si la societat entrena als seus propis cavalls amb treballadors de l'entitat sense tindre la finalitat d'intervindre en el mercat, no haurà de donar-se d'alta en cap rúbrica de l'impost. Si la societat entrena a cavalls propietat de tercers o presta altres servicis d'ensenyament a tercers, hauria de donar-se d'alta en l'epígraf 967.2 de la secció primera -Escoles i servicis de perfeccionament del deporte-.

146443 - TARIFES: FUENTES D'ENERGIA RENOVABLE

El grup 151 de la secció primera- Producció, transporte, distribució i comercialització d'energia elèctrica- recull totes les activitats relacionades amb el subministrament d'energia elèctrica, les quals es desglossen en els corresponents epígrafs. La producció d'energia elèctrica, sigui quina sigui font de la que procedix esta energia, es classificaria en els epígrafs corresponents a la producció d'energia a saber 151.1-Producció d'energia hidroelèctrica-, 151.2-Producció d'energia termoelèctrica convencional-, 151.3-Producció d'energia nuclear-, 151.4-Producció d'energia no especificada en els epígrafs anteriors, comprenent l'energia procedent de mareges, energia solar, etc. Si s'adquirix energia elèctrica de tercers, s'emmagatzema i posteriorment es ven, esta activitat es clasificaen l'epígraf 151.6 de la secció primera,-Comercialització d'energia elèctrica-.