Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de maig

146524 - TARIFES. DISSENY GRÀFIC PER ORDINADOR I DISSENY WEB

L'activitat de disseny gràfic  per ordinador, si és exercida per una persona física que actua per compte propi i personalment es classifica en el grup 399 de la secció 2a “Altres professionals relacionats amb unes altres indústries manufactureres, n.c.o.p. ”, i l'activitat de disseny de pàgines web es classifica en el Grup 763 de la secció 2a “Programadors i Analistes d'Informàtica”.

146525 - TARIFES. ACTIVITAT DE CORRECTOR DE TEXTOS

L'activitat de corrector de textos, correcció d'estile, correcció ortogràfica, correcció tipogràfica o correcció de proves, es classifica en el grup 869 de la secció 2a “Altres professionals relacionats amb les activitats artístiques i culturals no classificades a la secció tercera”.

146526 - TARIFES. SERVICI D'EMMAGATZEMATGE O LLOGUER

Si el titular de la propietat assumix les obligacions típiques d'un depositari es classifica en el grup 754 de la secció 1r “Depòsits i emmagatzematge de mercaderies”. Si l'activitat consistix en facilitar un espai per a emmagatzematge de diferents béns, es classifica en l'epígraf 861.2 de la secció 1a-Lloguer de locals industrials i altres lloguers n.c.o.p. -.