Saltar al contingut principal

Frustrat a Almería un transporte per carretera de droga oculta a l'interior d'un semiremolc frigorífic

Operació conjunta de l'Agència Tributària i la Policia Nacional

  • Intervinguts 206 quilos d'haixix i 150 quilos de cabdells de marihuana que es trobaven ocults entre la carrega d'hortalisses del camió

  • El conductor del vehicle, d'origen bielorús, ha ingressat a la presó acusat d'un delicte contra la salut pública

14 de juliol de 2022.- Funcionaris del Servici de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta, han interceptat una partida de droga oculte entre la carrega d'un semiremolc frigorífic i han detingut al conductor del camió, que ha ingressat a la presó per orde judicial.

L'operació es va iniciar a partir d'informacions que apuntaven cap una carrega de verdura, que es transportaria per carretera, i en la qual es podrien ocultar diversos quilos de marihuana i haixix.

Amb estes dades, el passat dia 22 de juny, els investigadors van decidir inspeccionar un camió que s'havia detingut per a proveir en una estació de servici situada en el quilòmetre 487 de la A-7.

Droga amagada entre albergines i pimentons

Les explicacions incoherents del seu conductor, així com les irregularitats en la documentació de la mercaderia, a més de l'absència d'identificació en les caixes, van augmentar les sospites dels agents, que en una inspecció més minuciosa van trobar la droga amagada entre la carrega d'albergines i pimentons.

La documentació del transporte i de la carrega va resultar ser falsa, dirigida únicament a donar una aparença de veracitat al transporte.

En total van anar intervinguts 206 quilos d'haixix i 150 quilos de cabdells de marihuana, tots ells envasats al buit.

El conductor del camió, un home de 35 anys d'edat i origen bielorús, ha ingressat a la presó acusat d'un delicte contra la salut pública.

Filmació de l'operatiu (per a baixar el vídeo s'ha d'introduir l'adreça següent web):

https://we.tl/t-3wSb9DAjnI