Saltar al contingut principal

Detinguda una persona al port de Santa Cruz de Tenerife per un delicte de tràfic de drogues

Operació conjunta de l'Agència Tributària i Guàrdia Civil

  • S'han capturat més de 15 quilos de cocaïna

20 de maig de 2022.- Funcionaris de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i agents de la Guàrdia Civil pertanyents a la Secció de Resguarde Fiscal i Fronteres del Port de Santa Cruz de Tenerife, mentres realitzaven un punt de verificació fiscal en el recinte portuari, van procedir a la identificació d'una persona que va arribar a la illa, procedent de la illa de Gran Canària amb un vehicle tipus camió, pertanyent a una empresa de construcció i reforma.

En el punt de verificació va participar també un agent caní de la Guàrdia Civil, el qual detecta la presència de substancies estupefaents en el vehicle. Després de no aconseguir localitzar la droga, els agents traslladen fins el Centre d'Inspecció no intrusiva, que es troba en el mateix recinte portuari, on mitjançant un escàner de l'Agència Tributària és detectada la presència d'uns paquets en el camió, a què se li realitza un test reactive, llançant positiu en cocaïna.

El detingut juntament amb les diligencies instruïdes ha passat a disposició judicial en el Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia.