Saltar al contingut principal

La necessària coordinació entre les diferents Administracions tributàries

El Blog Fiscal de Crònica Tributària, una setmana més, publica una entrada sobre diferents aspectes de la fiscalitat. Dimecres 26 d'abril es va publicar una entrada escrita per Roberto Pérez Ramón, delegat especial de l'Agència Estatal d'Administració Tributària a Navarra, amb el títol "La necessària coordinació entre l'Agència Tributària i les hisendes forals".

En l'entrada, l'autor reflexiona sobre la indispensable coordinació efectiva que ha d'existir entre l'Agència Tributària, la Hisenda Foral de Navarra i les tres Hisendes Forals Bascos perquè funcione adequadament un sistema tributari recollit en una normativa tributària singular, amb l'objectiu de garantir que tant l'assistència i informació a empreses i ciutadans, com la lluita contra el frau, no es vegen obstaculitzades per l'existència de múltiples administracions tributàries.

Crida l'atenció sobre la necessitat d'aconseguir una coordinació eficient entre els organismes responsables d'aplicar els diferents sistemes tributaris per a complir amb les responsabilitats de gestió que les diferents administracions tributàries tenen assignades.

Lee l'entrada"La necessària coordinació entre l'Agència Tributària i les hisendes forals" al complet.