Saltar al contingut principal

L'Agència Tributària i la Guàrdia Civil han detingut a un home en l'aeroport de Palma per tràfic de drogues

19 de desembre de 2023.- Funcionaris de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i agents de la Guàrdia Civil han detingut el passat dijous en la zona d'arribades de l'aeroport de Palma a un home de 40 anys d'edat com presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. 

En una inspecció al passatge d'un vol procedent de la Península, es va observar a una persona que actuava de forma estranya. Durant la identificació del passatger van comprovar que tenia diversos antecedents policials. Al preguntar-li pel motiu del viatge va donar als agents dades sense sentit i de forma incongruent.

Davant la sospita que poguera transportar alguna substancia estupefaent, se li va realitzar una prova radiològica, en què van observar la presència de cossos estranys a l'interior de l'organisme del sospitós, moment en el que es va procedir a la detenció del passatger conjuntament amb el Servici de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària, així com el seu trasllat a l'Hospital Universitari de Són Espases per a l'expulsió de la substancia i assistència sanitària. En total van intervindre 89 ‘dàtils’ d'haixix, amb un pes final de 900 grams.