Saltar al contingut principal

L'Agència Tributària desarticula una fàbrica de tabac clandestina a Villaverde del Riu (Sevilla)

  • Dos persones han sigut detingudes per la seua presumpta participació en un delicte de contraban

  • Capturades gairebé tres tones de tabac i 1.500 paquets de cigarrets falsificats

2 de novembre de 2023.- El Servici de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària ha desarticulat una fàbrica dedicada a la producció il·legal de cigarrets que tenia el seu centre d'operacions a la localitat de Villaverde del Riu, Sevilla.

L'operació, denominada ‘Pole’, va tindre lloc el passat 16 d'octubre quan agents de la Unitat Operativa de Sevilla van detectar moviments sospitosos de vehicles en una nau industrial en un polígon de la citada localitat.

A l'inspeccionar la nau d'on eixien, els agents van descobrir maquinària, primera matèria i cigarrets elaborats en el que constituïa una fàbrica de tabac, aconseguint capturar 2.800 quilos de tabac i 1.500 paquets de cigarrets falsificats producte de la fabricació il·legal, tot això amb una valoració superior als 320.000 euros.

Com a conseqüència d'això, a més de la captura del tabac, es va intervindre maquinària industrial per a l'elaboració de paquets i els útils per al seu muntatge i van anar detingudes dos persones per la seua presumpta participació en l'il·lícit.

Tant els detinguts com els gèneres intervinguts han sigut llocs a disposició del Jutjat de Lora del Río en funcions de guàrdia.

Vigilància Duanera: Presentació de denuncies per contraban i delictes relacionats

Telèfon gratuït 900351378.

Adreça electrònica: denunciasvigilanciaaduanera@correo.aeat.es