Saltar al contingut principal

Desarticulada una xàrcia de distribució de contraban de tabac

  • Van interceptar una furgoneta de lloguer que transportava 722 quilograms de picada de tabac de contraban

  • El producte confiscat faltava dels controles sanitaris i permisos pertinents, assolint en el mercat actual un valor de 115.520 euros

20 de novembre de 2023.- Funcionaris de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i agents de la Policia Nacional han desarticulat, en seu lluita contra el trànsit de substancies il·legals, una xàrcia de distribució de picada de tabac de contraban.

En l'operació realitzada el mes d'octubre passat s'han detingut a dos persones per un delicte de contraban de tabac. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Operatiu per a la localització i intercepció de la mercaderia

Després de les investigacions dutes a terme per funcionaris de Vigilància Duanera i agents de la Policia Nacional es va organitzar un operatiu per a la localització i intercepció de transporte de tabac de contraban en la localitat sevillana d'Écija.

Va anar en el matí del 26 d'octubre d'enguany, quan els agents intervinents en l'operació van interceptar una furgoneta de lloguer que transportava 260 bonys, que en total contenien 722 quilos de picada de tabac de contraban.

El producte confiscat faltava dels controles sanitaris i permisos pertinents, assolint en el mercat actual un valor de 115.520 euros.

L'operació va culminar amb la detenció de dos homes majors d'edat, els quals van anar llocs a disposició de l'autoritat judicial.

La investigació, que s'ha desenvolupat dins de la col·laboració permanent entre Vigilància Duanera i la Policia Nacional en la lluita contra el trànsit de substancies il·legals a la província de Sevilla, continua oberta.