Saltar al contingut principal

Desmantellat un club cannàbic al centre de Las Palmas de Gran Canaria

  • Intervinguts 1,7 quilos de marihuana, 760 grams d'haixix, diners en efectiu, cinc balances de precisió i elements per a la venda d'estupefaents al detall

25 d'abril de 2024.- Agents de la Unitat Operativa del Servici de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària a Las Palmas i del Subgrup d'Auxilie Judicial del Cos General de la Policia Canària, han desmantellat un club cannàbic situat en una zona cèntrica de Las Palmas i han procedit a la intervenció d'1,7 quilos de marihuana, 760 grams d'haixix, diners en efectiu, cinc balances de precisió i elements per a la venda d'estupefaents al detall.

L'actuació es va dur a terme el passat 12 d'abril, quan es va procedir a l'entrada i registre del club amb la corresponent autorització judicial, després d'una investigació conjunta iniciada el novembre de l'any passat de la que s'havien conclòs indicis d'un possible delicte contra la salut pública.

L'actuació va començar a les 10.00 del matí, quan els agents van sorprendre a l'individu responsable d'obrir el local, a qui se li van confiscar 400 grams de pol·len d'haixix que es trobava entre les seues pertinences. En aquell moment es va procedir a la seua detenció per un delicte de tràfic de drogues.A continuació, es va efectuar el registre del local per la comitiva judicial i es va procedir a la confiscació de documentació, diners en efectiu, marihuana, haixix, cigarrets manufacturats i una premsadora industrial per a la fabricació d'haixix.

En conjunt, s'han intervingut 1.708 grams de marihuana, 760 grams d'haixix, 809 euros, cinc balances de precisió i diversos elements per a la venda d'estupefaents al detall.

Els agents van procedir també al precinte del local i a la confiscació d'un vehicle utilitzat pel responsable de l'associació.En l'actuació es van detindre a tres persones com presumptes responsables d'un delicte contra la salut pública, sent llocs en llibertat en la vesprada del dia 12. Estos individus hauran de presentar-se davant l'autoritat judicial quan siguen dits a declarar.