Saltar al contingut principal

L'Agència Tributària i la Guàrdia Civil intercepten en el Port de Palma a una parella que portava 1,4 quilos de cocaïna en el maleter

26 d'agost de 2024.- Efectius de l'Agència Tributària, juntament amb efectius de la Guàrdia Civil, han interceptat en el Port de Palma a una parella que portava 1,4 quilos en el maleter del seu cotxe.

En el transcurs d'un servici rutinari comprés dins de les competències de resguarde fiscal i control de fronteres que realitza la Guàrdia Civil, es va realitzar un control aleatori de vehicles amb suport de funcionaris de Vigilància Duanera (Agència Tributària de Mallorca) durant el desembarque d'un dels vaixells procedents de la Península.

Durant el mateix, es va procedir a la inspecció d'un turisme ocupat per una parella, en el qual es va trobar un paquet d'1,4 quilos de cocaïna amagat entre l'estructura del maleter.

Per això, es va procedir a la immediata detenció d'ambdós com presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Ambdós després de ser presentats davant l'Autoritat Judicial, esta va decretar l'ingrés a la presó d'ambdós.

D'altra banda, paral·lelament, efectius de la Comandància de la Guàrdia Civil de les Illes Balears, van procedir el passat 21 d'agost a la detenció d'un home per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Tot va ocórrer de forma inesperada. Van anar els agents, mentres realitzaven altres labors pròpies del Cos, els que es van adonar de la presència d'un turisme que conduïa de forma no apropiada.

Ràpidament els guàrdies civils van decidir donar-li l'alt, observant al conductor del vehicle amb un alt grau de nerviosisme. Davant tal comportament i després de diverses incongruències durant la identificació de l'individu, van decidir inspeccionar el vehicle trobant en l'interior dos quilos de cocaïna.