Saltar al contingut principal

Interceptades dos dones amb 3.000 paquets de tabac en l'aeroport de Palma

  • El tabac intervingut estaria valorat en 17.000 euros

12 de juny de 2024.- L'Agència Tributària i la Guàrdia Civil han interceptat a dos dones en l'aeroport de Palma que pretenien entrar a Mallorca des d'Atenes amb 3.000 paquets de tabac, valorades en 17.000 euros.

El passat 3 de juny va arribar a l'aeroport de Palma un vole procedent d'Atenes (Grècia). Després de realitzar una anàlisi de risc dels passatgers, funcionaris de l'Agència Tributària i agents de la Guàrdia Civil van detectar a dos persones que van alçar sospites, pel que es va muntar un dispositiu de vigilància discret sobre elles per a realitzar les inspecciones oportunes.

Una vegada detectades les passatgeres, es va iniciar el seu seguiment per l'interior de la terminal d'arribades. Després de l'eixida de les maletes que esperaven, ambdues van iniciar la marxa apressadament per a abandonar la terminal. En aquell moment van anar interceptades pels agents de la Guàrdia Civil, que les van traslladar a les dependències de la Duana de l'aeroport per a la inspecció de l'equipatge.

Al realitzar la fiscalització de l'equipatge, els agents van observar que les dones portaven quatre maletes de grans dimensiones i dos borses de viatge, totes elles omplis de paquets de tabac de contraban.

Finalitzada la inspecció, es va intervindre la totalitat del tabac, valorat en 17.000 euros, i es va emetre una denuncia de contraban per part de l'Agència Tributària i la Guàrdia Civil, que pot comportar multes de fins el triple del valor del tabac intervingut