Saltar al contingut principal

Intervinguts més de 300 paquets amb haixix i cabdells de marihuana en un "grow shop" de Vila-real

  • Hi ha una persona investigada com presumpte autor dels delictes de contraban i contra la salut pública

4 de juny de 2024.- Funcionaris de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i agents de la Secció Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Castelló, en una operació conjunta, han confiscat més de 300 paquets que contenien haixix i cabdells de marihuana en un ‘grow shop’ de Vila-real. Hi ha una persona investigada com presumpte autor dels delictes de contraban i contra la salut pública.

L'actuació va començar el febrer, quan es va rebre informació d'empreses de paqueteria sobre la recepció de paquets de marihuana en un establiment de Vila-real de tipus "grow shop".

En aquell moment, els investigadors van realitzar les gestions necessàries per a obtindre mostres dels productes comercialitzats per l'establiment. Al realitzar una anàlisi de laboratori de les substancies obtingudes, es va obtindre el resultat de què es tractava de sumidades florides de marihuana i resina d'haixix. Estos productes estan inclosos en la Llesta I de la Convenció Única de 1961 sobre estupefaents i, per tant, estan subjectes a fiscalització.

Immediatament, els investigadors van posar els fets en coneixement de la Fiscalia Antidroga de Castelló i es va informar a l'Autoritat Judicial de Vila-real.

Posteriorment, el passat dia 3 de maig, el Jutjat d'Instrucció núm. 3 de Vila-real va dictar acte d'entrada i registre en el local investigat.

Així, el passat dia 6 de maig va tindre lloc l'entrada. En ella es va realitzar la captura dels paquets d'haixix i cabdells de marihuana que estaven a la venda al públic. En total s'han capturat més de dos quilos repartits en més de 300 borses de diverses dosi. Van confiscar paquets d'un, tres, cinc, deu, 25, 50 i fins de 100 grams.

La substancia intervinguda ha quedat depositada en les oficines del Servici de Vigilància Duanera a Castelló per al seu trasllat al Laboratori de Sanitat. Hi ha una persona investigada pels fets com presumpte autor dels delictes de contraban i contra la salut pública.

Filmació de l'operatiu (per a baixar el vídeo s'ha d'introduir l'adreça següent web):

https://we.tl/t-wiC7CIHMlu