Saltar al contingut principal

L'Agència Tributària advertix d'un nou intente de frau a través d'Internet que utilitza el seu nom i el del seu Director General, Luis Pedroche

L'engany fa referència a una resolució inexistent del 4 de gener de 2008

11 de gener de 2008. L'Agència Tributària ha detectat hui un important envie de comunicacions per correu electrònic en el que s'utilitza fraudulentament el seu nom, la seua imatge i el nom del Director General, Luis Pedroche.

En l'enviament es fa referència a una resolució inexistent de 4 de gener de 2008 per la qual s'aprova una devolució en la que el receptor de l'e-correu electrònic ix beneficiat. Per poder disposar dels diners cal accedir a un enllaç en la direcció interposada secure.aeats.info. En aquella direcció es demanen les dades dels comptes corrents.

L'Agència Tributària ha pres les mesures necessàries per a perseguir estos intents de frau i recorda que la millor mesura és la prevenció dels usuaris davant comunicacions sospitoses que incloguen la petició de dades bancàries. L'Agència Tributària no sol·licita informació confidencial, ni números de compte, ni números de targeta dels contribuents, per correu electrònic. La pàgina web de l'Agència Tributària és sede.agenciatributaria.gob.es.