Saltar al contingut principal

L'Agència Tributària analitza informació sobre ciutadans espanyols inclosos en els comptes i depòsits bancaris de Liechtenstein

L'Agència Tributària està analitzant informació sobre ciutadans espanyols inclosos en les llestes de comptes i depòsits bancaris de Liechtenstein usats presumptament per a l'evasió i el frau fiscal.

26 de febrer de 2008. L'Agència Tributària està analitzant informació sobre ciutadans espanyols inclosos en les llestes de comptes i depòsits bancaris de Liechtenstein usats presumptament per a l'evasió i el frau fiscal. Una vegada analitzada la informació s'obriran, si és procedent, les corresponents actuacions inspectores o es remetran els expedientes als òrgans judicials en el supòsit de possible comissió de delictes fiscals.

Les administracions tributàries d'Espanya, Austràlia, el Canadà, França, Itàlia, Nova Zelanda, Suècia, el Regne Unit i els Estats Units, entre d'altres, estan treballant de manera coordinada després de descobrir-se comptes i depòsits bancaris a Liechtenstein amb el propòsit d'evadir el pagament d'impostos.

Investigacions com esta confirmen les conclusions del Fòrum d'Administració Tributària de l'OCDE d'establir els estàndards de transparència i intercanvi efectiu d'informació pel que fa a les operacions realitzades amb paradisos fiscals.