Saltar al contingut principal

Inici Campanya Renda i Patrimoni 2022

A partir de l'11 d'abril, estan disponibles tots els servicis d'ajuda per a revisar el teu esborrany, modificar-ho i, si escau, presentar la teua declaració de la Renda 2022 per Internet a través de 'Renda Web' o per l' 'APP'.

Per a esta campanya s'ha incorporat un 'Assistent virtual de Renda' que complementarà l'actual'Informador de Renda' com servicis d'ajuda als contribuents per a resoldre els dubtes més habituals que tinguen a l'hora de confeccionar la declaració. En esta primera fase de posada en marxa, l''Assistent'oferirà informació especialment en matèria d'immobles i sobreu els dubtes més habituals de Campanya de Renda. Si les seues respostes no contenen tota la informació que el contribuent necessita, per al seu aclariment s'oferix un servici de xat. A més, s'han introduït una sèrie de millores de navegació i usabilitat en el programa d'ajuda'Renda Web' per a fer més còmode i àgil el procés de confecció de la declaració.

L''APP'de l'Agència Tributària també compta amb millores, entre les que destaquen els nous accessos directes a la 'Cartera de valors' i a les ferramentes d'assistència virtual.

L'espai de Campanya de Renda 2022 del web, inclou un nou apartat informatiu per a persones majors de 65 anys.

La declaració de Patrimoni 2022 també pots presentar-la a partir de l'11 d'abril, només a través d'Internet.