Saltar al contingut principal

Model 718. Impost Temporal de Solidaritat de les Grans Fortunes

En el BOE de 12 de juny s'ha publicat l'Ordre HFP/587/2023, de 9 de juny, per la qual s'aprova el model 718 «Impost Temporal de Solidaritat de les Grans Fortunes», es determina el lloc, forma i terminis de la seua presentació, les condicions i el procediment per a la seua presentació.

Este impost es configura com un impost complementari de l'impost sobre el patrimoni, de caràcter estatal, no susceptible de cessió a les comunitats autònomes, per a gravar amb una quota addicional els patrimonis nets de les persones físiques de quantia superior a 3.000.000 d'euros.

L'entrada en vigor d'esta Ordre comença l'endemà de la seua publicació al BOE i el termini de presentació de presentació del model 718 tindrà lloc entre els dies 1 i 31 de juliol de l'any següent a la data de merite del mateix, sense perjudici del termini per a la domiciliació bancària del pagament del deute, cas en què, el termini de presentació finalitzarà el 26 de juliol.

Orden HFP/587/2023, de 9 de junio,

por la que se aprueba el modelo 718 «Impuesto Temporal de Solidaridad de las Grandes Fortunas», se determina el lugar, forma y plazos de su presentación, las condiciones y el procedimiento para su presentación.