Salta al contingut principal
Model 200. Declaració de l'impost de societats 2018

4.3.3.12 Rendes que no limiten la compensació de bases imposables. Clau 00545 Rendes corresponents a treus per acord amb creditors no vinculats

Treus per acord amb creditors no vinculats

L'article 26.1 estableix en el seu paràgraf tercer que la limitació a la compensació de bases imposables negatives establerta en aquest precepte no resultarà d'aplicació en l'import de les rendes corresponents a treus o esperes conseqüència d'un acord amb els creditors del contribuent. Les bases imposables negatives que siguin objecte de compensació amb di­chas rendes no es tindran en consideració respecte de l'import d'1 milió d'euros a què es refereix aquest article en el seu paràgraf segon.

Per tant, les entitats hauran de consignar en aquesta clau [00545] l'import corresponent a les rendes referides en l'apartat anterior.

L'import que es consigni en aquesta clau [00545] es tindrà en compte per determinar el im­porte de la clau [00547] que estarà afectat per l'aplicació de la corresponent limitació establerta per a la compensació de bases imposables negatives.