Manual d'activitats econòmiques. Obligacions fiscals d'empresaris i professionals residents en territori espanyol

12.1 iCalendar

El calendari del contribuent  en format iCalendar permet incorporar els venciments al calendari personal que ofereix Google Calendar (espai personal i gratuït que ofereix Google als usuaris que disposen d'un  compte de correu electrònic de gmail). No obstant això, els fitxers que segueixen l'estàndard iCalendar poden integrar-se amb la majoria de les aplicacions de calendari (per exemple, Outlook, Yahoo, Mozilla Thunderbird, Zimbra, Apple ICal, etc.).

Els passos per subscriure's al iCalendar de l'Agència Tributària són els següents:

1. Fer clic a la pestanya calendari del compte de gmail personal.

2. Fer clic en el desplegable “Altres calendaris” i seleccionar “Afegir per URL”.

3. Localitzar la direcció URL del calendari que es vulgui incorporar al calendari personal i introduir-la en el camp corresponent. Es pot incorporar en el calendari personalitzat algun o tots els calendaris que s'indiquen en el següent enllaç: Enllaç a iCalendar

4. Una vegada afegida la URL del calendari o calendaris que li interessin, faci clic a “Afegir calendari ” i aquests apareixeran en l'apartat “Altres calendaris” de la columna esquerra del seu calendari personal.

5. Incorporats els venciments dels diferents models, és possible la seva configuració perquè amb el termini i la via que s'estimi oportuna es notifiquin prèviament tals venciments.

És possible descarregar i instal·lar l'aplicació Google Calendar en telèfons i tauletes. Quan l'aplicació s'obre, tots els esdeveniments se sincronitzaran amb l'ordinador. Per tant, es veuran els mateixos esdeveniments en la versió de Google Calendar per a ordinador que en la versió per a mòbils.

Enllaç al calendari del contribuent