Manual d'activitats econòmiques. Obligacions fiscals d'empresaris i professionals residents en territori espanyol

13.1 APP - Agència Tributària

Aplicació gratuïta per a dispositius mòbils intel·ligents-smartphones i tauletes - amb sistemes operatius iOS o Android (disponible en castellà, català, gallec, valencià e anglès) que ofereix la possibilitat d'efectuar gestions com la presentació de la RENDA, consultar, ajornar i pagar deutes o la comparació de documents amb CSV, tot això d'una forma senzilla i àgil. Aquestes gestions podran ser accedits bé per referència (amb usuari identificat en l'App) i/o per Cl@ve.

Quan s'utilitza l'aplicació se sol·liciten els següents permisos, en funció de les necessitats:

• Permís de cambra : per al lector de QR que facilita la lectura del CSV que inclou la documentació oficial enviada per l'Agència Tributària.

• Permís d'accés a arxius multimèdia : per accedir a documentació generada durant la realització de les gestions.

A través de l'App s'ofereixen diverses gestions de renda: consultar les declaracions presentades, tramitar l'esborrany/declaració, consultar dades fiscals, sol·licitar cita prèvia.