Salta al contingut principal

Coneix el Manual pràctic de Renda 2021

El manual respon a la intenció de divulgar l' IRPF a través d'una visió rigorosa, total i actualitzada de l'impost. Conté supòsits pràctics, esquemes i quadres per facilitar la seva comprensió, així com instruccions per complimentar la declaració de Renda. El manual també recull els criteris administratius i judicials aplicables i dos guies amb les novetats de l'any i les deduccions de cada Comunitat Autònoma.

L'Agència Tributària té el compromís de minimitzar els costos de compliment que ha de suportar la ciutadania en les seves relacions amb la Hisenda pública. Amb el propòsit de complir aquest compromís, l'Agència Tributària posa a disposició dels ciutadans una bateria de mitjans, que els facilitarà la presentació de la seva declaració de la Renda 2021.

Pots consultar el manual des de la seu electrònica o l'app de l'Agència Tributària. Està en format HTML, el que facilita el seu accés, la navegació pels seus apartats i l'optimització del seu contingut.

Constitueix, en qualsevol cas i en el marc de la campanya de Renda 2021, una bona oportunitat per als qui desitgin aprofundir en el coneixement de l'impost.

Pots accedir al manual en el següent enllaç: Manual Renda 2021.