Saltar al contingut principal
Model 035. Registre Censal dels règims especials aplicables a les prestacions de servicis, vendes a distancia de béns i determinades entregues interiors.

3. Dades de l'intermediari a Espanya

En el camp “Telèfon de contacte” ha de consignar “00+código de país+ núm. de telèfon”.

En el “correu electrònic de contacte” consigne l'adreça electrònica a la que desitge que s'envien les comunicacions que emeten les Administració tributàries en relació amb el règim i des del qual l'intermediari podrà efectuar consultes sobre seus expedientes a l'Administració tributària espanyola.

En el camp “Direcció a Espanya de la sede o establiment permanent” han de consignar-se les dades corresponents al domicili fiscal a Espanya, ja siga de la sede de l'intermediari o, si esta es troba en un país tercer, de l'establiment permanent a Espanya. Per defecte es carreguen les dades de l'intermediari que consten en el cens de l'Agència Tributària. Si no són correctes o estan desactualizados, hauran de consignar-se les dades correctes.

Si més no, ha de fer-se constar la direcció a Espanya de l'intermediari, no la de la seu eventual representant ni persona de contacte.