Saltar al contingut principal

Control dels residus amb contingut alcohòlic procedents del llevat que s'obtenen en el procés de fabricació de la cervesa.

S'ha publicat la Nota Informativa NI 22/2025, de 4 de novembre, del Departament de Duanes i Impostos Especials, sobreu el control dels residus amb contingut alcohòlic procedents del llevat que s'obté en el procés de fabricació de la cervesa, en l'àmbit de l'Impost Especial sobre este producte.  Les mesures que establix esta nota seran exigibles a partir de l'1 d'abril de 2026.

Es pot consultar la mateixa en el següent enllaç: Agència Tributària: Notes informatives. També s'ha creat l'accés a aquella des del desplegable de “contingut relacionat” que es troba en l'apartat de la cervesa: Agència Tributària: Impostos sobre l'Alcohol i Begudes Alcohòliques - Cervesa

Finalment, i en l'apartat d'“ajuda ”del mateix enllaç Agència Tributària: Impostos sobre l'Alcohol i Begudes Alcohòliques - Cervesa  s'ha inclòs en format Word la “Declaració responsable dels destinataris de residus alcohòlics de la cervesa per a alimentació animal” que es podrà usar en el cas que establix el punt 3.4) de la citada Nota Informativa.